workshop “neem je eigen meubel mee”

 

Lijn Fusion paint verkoop

Staat dat ene meubeltje nog steeds op zolder? Weet je niet waar je moet beginnen? 

Dan is deze workshop perfect voor jou! In 3 stappen gaan we samen het meubeltje aanpakken. We leggen stap voor stap uit hoe je moet ontvetten, schuren en schilderen. Ook andere tips komen deze dagen aan bod. Zoals waar je op moet letten, hoe je moet beginnen en wat je vooral niet moet doen.

Wat moet je meenemen?

Je eigen meubelstuk. Denk aan een halkastje, nachtkastje, krukje, krantenbak, klein ladekastje. Twijfel je? stuur ons dan een foto. Heb je geen eigen project, dan kun je ook een meubeltje tegen een meerprijs uitzoeken uit onze voorraad. Ook een advies om oude kleding aan te doen. De verf is op waterbasis maar ook deze geeft vlekken. Verders is alles inclusief, kwasten, Verf, schuurpapier het ligt allemaal voor je klaar!

Wanneer?

Datum is in overleg. Tijdsduur is ongeveer 4 á 5 uur.

Wat kun je deze dag verwachten?

We beginnen met ons voor te stellen onder het genot van een kopje koffie/thee en iets lekkers!  Daarna begint het echte werk, het verwijderen van scharnieren, knoppen etc. en het ontvetten van het meubeltje. We zijn met een klein clubje cursisten zodat we ieder 1 op 1 kunnen begeleiden. We geven graag advies en bieden hulp aan waar nodig is. Ook geven we demonstraties tussendoor om te laten zien hoe je iets aan moet pakken. Natuurlijk kun je onder het werken aan je meubel fijn kletsen met anders cursisten.

Daarna gaan we schuren, kleur kiezen en de eerste laag verf op het meubeltje schilderen.

Ook gaan we het meubeltje afwerken. Het meubeltje krijgt zijn 2de laag verf en alle scharnieren, knopjes worden terug geplaatst. Het gerestylede meubeltje mag op de foto nadat je het leuk gedecoreerd hebt. Na deze dag zal je nog meer zin hebben om thuis verder te gaan en daarom krijg je deze dag een leuke korting die je bij ons kunt besteden.

Wil je graag meer info?

Heb je een vraag? Heb je wensen? Stuur ons een berichtje of je mag ons ook bellen.

workshop schuren neem je eigen meubel mee fusion paint
workshop neem je eigen meubel mee schuren
workshop neem je eigen meubel mee schilderen coal black
workshop neem je eigen meubel mee schilderen
Meubelverf verkoop Sis and Me - line 2

Ook jij kunt dit, met het juiste advies!

Meubelverf verkoop Sis and Me - line 2
Opgeknapte meubels Brabant