workshop “Houten dienblad restylen”

 

Lijn Fusion paint verkoop

Een originele workshop om samen met je moeder, zus, vriendin of zelf een vrijgezellenfeest te volgen. 

Niks zo fijn om met je handen creatief bezig te zijn. Tijdens deze workshop kun je heerlijk aan de gang gaan met Fusion paint, transfers en tape. Laat je fantasie de vrije loop, niks is fout. Dit alles onder begeleiding van Sis and Me. We geven tijdens deze workshop stap voor stap uitleg en hebben diverse voorbeelden om ideeën op te doen. 

Wat moet je meenemen?

Helemaal niks. We hebben schorten te leen, want de verf is op waterbasis maar ook deze geeft vlekken. Verder is alles inclusief, kwasten, Verf, schuurpapier, het ligt allemaal voor je klaar!

Wanneer?

Datum is in overleg. Tijdsduur is ongeveer 2.5 á 3 uur.

Wat kun je deze dag verwachten?

We beginnen met ons voor te stellen onder een het genot van een kopje koffie/thee en iets lekkers!  In de tussentijd laten we wat voorbeelden zien. We geven graag advies en bieden hulp aan waar nodig is. Ook geven we demonstraties tussendoor om te laten zien hoe je iets aan moet pakken. Natuurlijk kun je onder het werken aan je dienblad, fijn kletsen met anders cursisten.

Als het dienblad klaar is mag het op de foto nadat je het leuk gedecoreerd hebt. Na deze dag zal je nog meer zin hebben om thuis verder te gaan en daarom krijg je alleen deze dag een leuke korting die je bij ons kunt besteden.

Wil je graag meer info?

Heb je een vraag? Heb je wensen? Stuur ons een berichtje of je mag ons ook bellen.

Meubelverf verkoop Sis and Me - line 2

Fijn creatief bezig zijn!

Meubelverf verkoop Sis and Me - line 2
workshop houten dienblad pimpen
workshop houten dienblad schilderen